Motto: "Kokkeile ens, san sit"

Varaa aika ›

11 faktaa hierojastas.

- Liike on lääke.

- Paljasjalkane turkulaine. 

- Syntyny heidekenil vuan -87.

- Aamu+sumppi = menestysresepti.

- Turkulaiseks yllättävä puhelias.

- Hyvi eläinrakas.

- Asunu ulkomail.

- Joku joskus sano huomaavaiseks.

- Osaa yhe turkulaisvitsi (kertoo tarvittaes vastaaotol).

- Käy kuntosalil, lenkil ja maantiepyöräilees. Voi myös maata. 

- Ammattitaitoinen ja kehityskykyinen hieroja.

 

"Åbo Flex on paljasjalkasin hiarontayritys mitä tois pual jokke o nähty!"

 

 

Olen keväällä 2023 valmistunut koulutettu hieroja sekä yrittäjä, joka on työskennellyt sosiaali- ja terveysalalla yli kymmenen vuoden ajan. Vuonna 2013 valmistuin päihde- ja mielenterveystyöntekijäksi ja 2018 suoritin hierojan perustutkinnon Turun Hieronta-Akatemiassa. Muutama vuosi ehti siis vierähtää ennen kuin suoritin koulutetun hierojan tutkinnon Pirkanmaan Urheiluhierojakoulun alaisuudessa. Hierojan töitä olen kuitenkin ehtinyt tekemään sivutoimisesti jo vuodesta 2018, ennen kuin Åbo Flex koki päivänvalonsa vuonna 2022. Olen ehtinyt pitkän urani aikana näkemään ja kokemaan sosiaali- ja terveysalan mutkat sekä suorat. 

Minulle tärkeää asiakaskohtaamisessa on aitous sekä läsnäolo. Haluan aina varmistua siitä, että asiakas tulee kuulluksi ja tuntee olonsa mukavaksi. Tämä on mielestäni hyvän hoidon lähtökohta, jonka pohjalta on helpompi rakentaa luottamus ja tämän myötä tuloksellinen hoitokokonaisuus. Hierojana kuulun varmaankin kategoriaan "hellävarainen". En pidä liiallisesta voimankäytöstä, etenkin jos se ei ole asiakkaan edun kannalta järkevää. Monelle asiakkaalle voi tullakin hoidon jälkeen yllätyksenä miten voimaa säätelemällä ja monipuolisesti eri tekniikoita käyttäen saadaan mainio lopputulos. Pyrin aina näkemään jokaisen asiakkaan yksilönä, joista jokaisella on omat tarpeensa ja näkemyksensä omasta kehostaan ja sen tilasta. Tämän vuoksi onkin aina tärkeää keskustella asiakkaan mieltymyksistä ennen hieronnan aloittamista. Tarvittaessa sitä voimaakin löytyy työkalupakista;)

Edellä mainittujen asioiden lisäksi hoitofilosofiani yksi keskeisimmistä tekijöistä on täsmällinen sekä kattava tutkiminen. Laaja kokemukseni ihmisten parissa tehtävästä työstä on antanut hyvät valmiudet nähdä yksilö kokonaisvaltaisesti, jolloin myös psyykkiset tekijät nousevat keskeiseen rooliin. Haluan olla tietoinen asiakkaan arkielämää kuormittavista tekijöistä. Unenlaatu, työergonomia sekä mahdolliset sairaudet vaikuttavat siihen miten hierontaa kannattaa lähteä toteuttamaan. Ilman paneutumista näihin asioihin voi hieronta jäädä helposti vailinaiseksi ja asiakkaalle kuva, että hänen tilannettaan ei ole otettu tosissaan. Sanon siis EI liukuhihnahieromiselle ja KYLLÄ laadulle sekä yksilöllisyydelle.

Varaa oma aikasi, niin katsotaan tilannettasi tarkemmin.

 

Nähdään vastaanotolla!

Terveisin: Joni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tutustu palveluihini, ajan saat varattua helposti suoraan verkossa. Voit myös soitella minulle, jutellaan ensin tilanteestasi!

Tervetuloa

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika