Yrityskäynnit

Varaa aika ›

Yrityskäynnit

Investoimalla hierontapalveluihin yritys parantaa työntekijöidensä hyvinvointia ja tuottavuutta!

Yrityksen hierontapalveluiden tilaamisella on monia merkittäviä etuja. Ensinnäkin, hieronta edistää työntekijöiden hyvinvointia ja terveyttä, mikä johtaa vähentyneisiin sairauspoissaoloihin ja lisääntyneeseen tuottavuuteen. Stressin lievittäminen ja lihasjännityksen poistaminen parantaa työntekijöiden keskittymiskykyä ja luovuutta. Hierontapalvelut myös vahvistaa työyhteisön ilmapiiriä ja lisää työtyytyväisyyttä, mikä taas puolestaan vähentää henkilöstön vaihtuvuutta. Yksinkertaisesti: Hyvinvoivat työntekijät muuttavat maailmaa!

Lisäksi hieronta työpaikalla osoittaa kuinka työnantaja välittää työntekijöidensä terveydestä sekä hyvinvoinnista, mikä taas vahvistaa yrityksen mainetta työnantajana. Tämä on investointi henkilöstön hyvinvointiin mikä voi myös tuottaa säästöjä pitkällä aikavälillä, kun terveemmät työntekijät tarvitsevat vähemmän lääkärikäyntejä ja hoitoa. Kun ympäristö voi hyvin, on töihin kiva tulla! Se jos jokin on edistyksen lähtökohta. 

Kaiken kaikkiaan, hierontapalvelut on tehokas tapa parantaa työyhteisön hyvinvointia, lisätä tuottavuutta ja luoda positiivinen yrityskuva.
Lisätietoja hieronnasta löydät täältä.

Huom työnantaja! Voit aina tiedustella yhteistyömahdollisuuksista myös työympäristön ulkopuolella. Åbo Flex tarjoaa hierontapalveluita työntekijöillesi myös vastaanotolla osoitteessa: Puutarhakatu 45 20100 Turku (Åbo) tai kotikäyntien muodossa.

 

On tärkeää huomioida, että hieronnan vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin, ja joillakin saattaa olla erilaisia reaktioita hierontaan. Ennen hierontaa on hyvä keskustella hierojan kanssa omista tarpeista, terveydentilasta ja odotuksista, jotta saat juuri sinulle sopivan hierontakokemuksen. Hieronta on osa terveydenhoitoa, mutta se ei yksin korvaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Voit lukea lisää hieronnan vaikutuksista täältä.

Mikäli epäröit voisiko hieronta olla juuri sinulle oikea vaihtoehto, voit aina olla yhteydessä sähköpostitse: info@aflexhierontapalvelut.com tai jättämällä yhteydenottopyynnön.

Åbo Flexissä vastaanotetaan niin SmartuminePassin kuin MyEdenredin mobiilisovellusmaksuja! Hinta on aina edullisempi mitä enemmän asiakkaita kohteessa on. Ole rohkeasti yhteydessä niin jutellaan lisää. (Huom! Koti/työpaikkakäynnit n. 50km säteellä Turusta.)

Hinnaston löydät kätevästi täältä

Lahja- ja sarjakorttikauppaan pääset -> täältä.

”U gotta get åf”

Yhteystiedot ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika