Åbo Flex lomailee 21.6-14.7. Mukavaa kesää kaikille!

Hierojasi

Lue lisää ›

Palvelut & hinnasto

Lue lisää ›
Kuvagalleria kuvaus 2

Ota yhteyttä

Lue lisää ›

Åbo Flex Hierontapalvelut

Hei! Löydät läheiselle mahtavan lahjan Åbo Flexin hierontalahjakortin muodossa!
Lahjakorttikauppaan pääset täältä.

 

 

Voisiko Åbo Flex sopia juuri minulle?

Åbo Flex Hierontapalvelut on vuonna 2022 perustettu hieronta- ja hyvinvointialan yritys. Laadukkaiden hierontapalveluiden lisäksi Åbo Flexillä panostetaan hyvään ja välittävään asiakaspalveluun, jossa asiakas ja hänen tarpeensa on aina keskiössä. Varaa aikasi ja tule pitämään itsestäsi huolta Turun toimipisteelle osoitteeseen Puutarhakatu 45 (Åbo)

"U gotta get åf"

Hieronta on yksi maailman vanhimmista hoitomenetelmistä.

Hieronnan juuret ulottavat aina 2700 ekr. Antiikin Roomassa gladiaattorit hakivat hieronnan avulla helpotusta lihasjännityksiin ennen taisteluita luoden ikään kuin pohjaa modernille urheiluhieronnalle.

Vaikka lihashuollon juuret ulottuvat kauas, ovat tuki- ja liikuntaelinsairaudet vain lisääntyneet passiivisen elämäntyylin myötä. Yhä useampi kärsii niskahartia-alueen kiputiloista, lihasperäisestä päänsärystä tai alaselkäkivuista. Yksitoikkoiset, etenkin staattiset työasennot ovat omiaan kehittämään sidekudosta lihaksiin. Kireiden ja inaktiivien lihasten myötä nivelten liikelaajuudet pienenevät, jonka myötä tuki- ja liikuntaelinongelmat tulevat ajan saatossa korostumaan entisestään. Hieronnalla kyetään vähentämään merkittävästi kiputiloja sekä edesauttamaan kehon sekä mielen palautumista. 

Toisessa ääripäässä on kilpailun koveneminen urheilussa, joka on lisännyt urheilu- ja rasitusvammojen määrää. Saman ilmiön sisällä ovat niin ammattiurheilijat kuin kuntoilijatkin. Perinteisesti lihashuoltoon ja/tai lihasten vahvistamiseen ei ole kiinnitetty tarpeeksi huomiota. Liikuntaa aktiivisesti harrastavien kohdalla hieronnassa onkin otettava erityisen hyvin huomioon eniten työskentelevät lihasryhmät, nivelten liikeradat, mahdolliset asentovirheet sekä lihasepätasapaino. 

Yllä kuvaillut esimerkit ovat toistensa ääripäitä, mutta hieronnassa käy, ja siitä hyötyy moni muukin. Mielikuva hieronnasta rentouttavana, kehoa sekä mieltä hellivänä tapahtumana on juurikin sitä, ja siksi moni tuleekin hierontaan ”vain” päästäkseen hetkeksi pois arjen pyörityksestä. Nollaamaan ja rentoutumaan. Hakemaan omaa aikaa. Moni kokee sen tärkeäksi ja sitä se onkin! Älä siis pelästy, Åbo Flex tarjoaa myös hermostoa hellivää, rentouttavaa hierontaa.

Varaa aika ›

Kun tulet uutena asiakkaana Åbo Flexiin

Kanssasi käydään alkuhaastattelu, jossa kartoitetaan tämän hetkistä tilannettasi, kuten tuki- ja liikuntaelin -historiaa, työhistoriaa, elintapoja sekä sairauksia. Haastattelun jälkeen voidaan tarpeen mukaan tehdä aktiivisia sekä passiivisia liiketestejä, joiden avulla pystytään havainnoimaan mahdollisia lihaskireyksiä ja nivelten toimintakykyä. Liiketestit kertovat myös kehon yleisestä balanssista ja ovat monikäyttöisyytensä vuoksi hyvä apu laadukkaan hoitotuloksen saavuttamisessa.

Laadukkaan hoitotuloksen takeena on myös yksilöllisesti suunniteltu, juuri sinun tarpeidesi näköinen hoitosuunnitelma. Kaikki hoitotoimenpiteen aikana havaitut sekä hoidon kannalta keskeiset asiat kirjataan hoitosuunnitelmaan. Hoitosuunnitelmaa arvioidaan, joka hoitokerran jälkeen. Arvioinnin pohjalta tehdään tarvittavat muutokset tavoitteiden saavuttamiseksi. Tämä on Åbo Flexin palveluiden kulmakiviä ja lähestymistapa, joka palvelee asiakasta koko hoitojakson ajan, ja myös sen jälkeen. (Huom! Alkuhaastattelu ja tutkiminen on aina vapaaehtoista. Voit varata ajan myös pelkästään rentoutumista ajatellen).

Åbo Flexillä mietitään hierontaotteiden voimakkuus sekä tekniikat yksilökohtaisesti. Åbo Flex haluaa välittää rentoa tunnelmaa, jossa asiakasta kuunnellaan herkällä korvalla koko hoitotoimenpiteen ajan. Mikäli asiakkaalle tulee kysymyksiä hierontaan liittyen, voi Åbo Flexiin olla aina yhteydessä matalalla kynnyksellä. Yhdessä tätä tehdään :)

No? Voisiko Åbo Flex sopia sinulle? Varaa aika verkossa ja tule katsomaan! Sittenhän tuo selviää. Voit myös laittaa viestiä WhatsAppin kautta 041 807 5742.

"Paljasjalkasin hiarontayritys mitä tois pual jokke o nähty!"


Asiakaspalautteita

"Hyvä ja asiantunteva hieroja."

"Helposti lähestyttävä hieroja, joka kykenee luomaan rennon ja mukavan ilmapiirin."

"Sain pitkään vaivanneeseen niskahartia-alueen kiputilaan helpotusta jo ensimmäisellä käynnillä!"

 

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika