Klassinen hieronta

Varaa aika ›

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on perinteinen, jo tuhansia vuosia vanha hoitomuoto. Klassisessa hieronnassa vilkastetaan aineenvaihduntaa hellävaraisella kudoskäsittelyllä, hyödyntäen perusotteita kuten: sivelyt, pusertelut, täristelyt, hankaukset, taputukset ja ravistelu. Se poistaa kipuja, rentouttaa lihaksia ja vilkastuttaa imunestekiertoa. Tässä on joitakin syitä, miksi klassinen hieronta voisi sopia juuri sinulle, ja mitä muita hyötyjä sillä on:

  • Rentoutuminen: Hieronta auttaa rentoutumaan ja lievittämään stressiä. Hierojan käyttämät tekniikat ja otteet tehostavat heikentynyttä laskimoverenkiertoa, jonka myötä kudosten turvotus vähenee. Tämä vähentää myös stressihormoonien, kuten kortisolin tuotantoa.
  • Lihasjännitysten/jumien lievitys: Hyvä hieroja kykenee lievittämään lihasjännitystä ja kipua. Erityisesti istumatyötä tekeville ihmisille saattaa syntyä sidekudosta inaktiivisiin ja staattisesti työskenteleviin lihaksiin. Klassisessa hieronnassa pyritään "rikkomaan" syntyneet arpi- ja sidekudosmuodostelmat normaalin lihastoiminnan palauttamiseksi. 
  • Verenkierron parantaminen: Klassinen hieronta lisää verenkiertoa kehossa, mikä auttaa ravinteiden ja hapen kulkeutumista kudoksiin. Tämä edistää kehon paranemisprosessia ja helpottaa kuona-aineiden sekä muiden pöpöjen poistumista kehosta. Tämän vuoksi esim. kuumeista ihmistä ei saa hieroa.
  • Joustavuuden ja liikkuvuuden parantaminen: Moni voi kokea oman liikkuvuutensa hyväksi ennen hierojalle tulemista. Tutkittaessa voi kuitenkin löytyä suuriakin liikerajoitteita ja kipualueita, jotka voivat tulla yllätyksenä asiakkaalle. Klassinen hieronta lisää kehon elastisuutta sekä liikkuvuutta, joka helpottaa jopa nivelperäisissä ongelmissa.
  • Parasympaattisen hermoston aktivointi: Parasympaattinen hermosto on se hermoston osa, joka on aktiivisimmillaan kun olemme levossa. Yhdessä sympaattisen hermoston kanssa se säätelee monia kehomme tiedostamattomia prosesseja, kuten sydämen, rauhasten ja ruoansulatuksen toimintaa. Klassisella hieronnalla kyetään aktivoimaan parasympaattista hermostoa. On siis hyvin mahdollista, että otat pikku tirsat kesken hoidon.
  • Parantunut unenlaatu: Tirsoista puheenollen, klassisella hieronnalla on todettu olevan positiivisia vaikutuksia unenlaatuun. Edellä läpikäydyt tekijät kuten: stressin lievitys, kiputilojen helpottaminen sekä parasympaattisen hermoston aktivointi ovat kaikki yhteydessä laadukkaan unen saavuttamisessa. Tämän myötä säännöllinen hieronta voi auttaa uniongelmaisen painon pudotuksessa, positiivisesti hormonitasoihin, immuniteettiin, vähentää loukkaantumiriskiä sekä torjua monia sairauksia. On kuitenkin tärkeää muistaa, että uniongelmien taustalla voi olla monia tekijöitä, kuten psykososiaalisia ongelmia. Klassinen hieronta voi toimia mainiona tukena osana kokonaisvaltaista hoitoa, mutta yksilön ympäristötekijöihin sillä ei voi vaikuttaa.

 

On tärkeää huomata, että hieronnan vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin, ja joillakin saattaa olla erilaisia reaktioita hierontaan. Ennen hierontaa on hyvä keskustella hierojan kanssa omista tarpeista, terveydentilasta ja odotuksista, jotta saat juuri sinulle sopivan hierontakokemuksen. Hieronta on osa terveydenhoitoa, mutta se ei yksin korvaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

Mikäli epäröit voisiko hieronta olla juuri sinulle oikea vaihtoehto, voit aina olla yhteydessä sähköpostitse: info@aflexhierontapalvelut.com tai jättämällä yhteydenottopyynnön.

Åbo Flex Hierontapalveluiden kautta voit tilata kätevästi hieronnan myös kotiin tai vaikka työpaikalle. Åbo Flexissä vastaanotetaan niin SmartuminePassin kuin MyEdenredin mobiilisovellusmaksuja! Hinta on aina edullisempi mitä enemmän asiakkaita kohteessa on. Ole rohkeasti yhteydessä niin jutellaan lisää. (Huom! Koti/työpaikkakäynnit n. 50km säteellä Turusta.)

Hinnaston löydät kätevästi täältä

Lahja- ja sarjakorttikauppaan pääset -> täältä.

”U gotta get åf”

Yhteystiedot ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika