Kotikäynnit

Varaa aika ›

Kotikäynnit

Haluatko nauttia täydellisestä rentoutumisesta ja hyvinvoinnista omassa kodissasi?

Hieroja kotiin tilattuna tarjoaa sinulle mahdollisuuden sukeltaa syvälle rentoutumisen maailmaan ilman tarvetta poistua mukavasta ympäristöstä.

Kuvittele, että voit unohtaa liikenteen, aikataulut ja odotusajat – hieroja tulee suoraan kotiovellesi juuri sinulle sopivana aikana. Saat täydellistä huomiota ja hoitoa, joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi. Olipa kyseessä stressin lievittäminen, lihasjännityksen poistaminen tai vaikka hemmottelu, hieroja kotona tarjoaa sinulle yksilöllisen ja ainutlaatuisen kokemuksen.

Tilatessasi hierojan kotiin voit myös nauttia täydestä yksityisyydestä ja mukavuudesta. Voit valita haluamasi taustamusiikin, valaistuksen ja lämpötilan, luoden juuri sellaisen rentoutumisympäristön kuin haluat. Hieroja kotona tarjoaa sinulle mahdollisuuden sulkea pois ulkomaailman häiriöt, ja uppoutua täysin itseesi ja hyvinvointiisi.

Kotikäyntien etuna on myös koko perheen tai vaikka ystäväporukan yhteinen hemmotteluhetki. Kun tilaat hierojan kotiin voi koko perhe ottaa hetken aikaa itselleen. Kiire ja aikataulut eivät ole nykyään vain aikuisten stressin taustalla, vaan myös perheen lapsilla ja nuorilla on koulun ja harrastusten takia arkielämän kuormaa hartioillaan. Älylaitteiden intensiivinen käyttäminen rasittaa erityisesti kehitysvaiheessa olevien lasten ja nuorten normaalia kehittymistä. Hermosto käy vilkkaana lähes kellonympäri, ja tarvittavaa palautumista on hyvin hankala saavuttaa. Lapsia, etenkin nuoria voi olla vaikea motivoida hierontaan. Hieroja kotiin tilattuna madaltaa myös perheen pienempien kynnystä heittää mobiililaite hetkeksi nurkkaan ja sulkeltaa rentoutumisen sekä palautumisen maailmaan.

 

Älä enää odota – tilaa hieroja kotiin ja anna kehon sekä mielen nauttia ansaitsemastasi hoidosta suoraan kodista käsin. Se ei ole pelkästään investointi sinuun itseesi, vaan koko lähiympäristöösi.

 

On tärkeää huomata, että hieronnan vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin, ja joillakin saattaa olla erilaisia reaktioita hierontaan. Ennen hierontaa on hyvä keskustella hierojan kanssa omista tarpeista, terveydentilasta ja odotuksista, jotta saat juuri sinulle sopivan hierontakokemuksen. Hieronta on osa terveydenhoitoa, mutta se ei yksin korvaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Voit lukea lisää hieronnan vaikutuksista täältä.

Mikäli mietit voisiko hieronta olla juuri sinulle oikea vaihtoehto, voit aina olla yhteydessä sähköpostitse: info@aflexhierontapalvelut.com tai jättämällä yhteydenottopyynnön.

Åbo Flexissä vastaanotetaan niin SmartuminePassin kuin MyEdenredin mobiilisovellusmaksuja! Hinta on aina edullisempi mitä enemmän asiakkaita kohteessa on. Ole rohkeasti yhteydessä niin jutellaan lisää. (Huom! Koti/työpaikkakäynnit n. 50km säteellä Turusta.)

Hinnasto löytyy kätevästi täältä

Lahja- ja sarjakorttikauppaan pääset -> täältä.

”U gotta get åf”

Yhteystiedot ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika